Wednesday, February 12, 2014

Adam Sekarang

As Salam,


Nda tahu mahu cakap macam mana, Adam membesar dengan sangat pantes membuat hati si ibu sayu. hahahaha. Adam sekarang paham apa yang kita cakap, disuruh apa apa pun boleh. Aku bersyukur kepada mu ya Allah. Tapi boleh tahan lah kalau nampak kereta-kereta di kedai menangis minta beli. Di rumah nda tahu berapa banyak sudah mainan nya. Nda apa lah, atleast ada benda bikin dia leka. Ya lah dari mengacau jak kerja dia. hahaha. 

Hari tu masa kami pergi KL tiada aku cerita macam mana gaya Adam. Masa first time travel dia masih 5 bulan lebih lepas tu ada my in laws. Ne kali kami jak. Memang havoc, alhamdulillah we made it. Lucu betul bha. Harap ada rezeki kami lagi anak beranak lain kali. Dengan gaya dia yang sudah pandai berjalan. Dari sana lah kami dapat tahu yang selama ne nda sia sia kami educate dia dengan stroller. Dia pandai naik stroller sendiri, nda payah pakai belt pun dia nda lari. Sekarang kalau berjalan, siap  marah lagi kalau di kasi turun dari stoller. Baba and mama bersyukur dan lega sebab teringat investment stroller ne bukan alang kepalang. Selamat kami. hehehe. So advice aku, kalau  mau pakai stroller pakai lah dari new born. Adam pakai start dari 2 minggu lebih lagi. Sampai lah sekarang. 

Okeylah mari tengok gambar Adam yang terbaru. hehehe

huisehhh gaya2 adam ne kann. Nda tekeluar bha muka
lucunya hahah
ootd :: scarf - h&m
singlet :: qs kids
pants :: qs kids
sneakers :: converse

ne masa breakfast.
dia sendiri masuk dalam box tu
tercenggang kami laki bini
hahahha

so damn swettttt

actually baju tu tulis
LOCK UP YOUR DAUGHTER
hahahahah

3 comments:

  1. Alolo. besar sudah baby Adam. muka nampak matang sudah, nda boleh panggil baby Adam lagi. mau panggil abang Adam baru ngam. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ted, ko gunting ka rambut baby Adam? nampak pendek dan kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe hye rinah lama nda bersua. ya kena gunting tu. tp nda juga dpt kemas2, tau la gundah kan. mmg cepat matang ne anak kali lahir bulan jan, hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...