Wednesday, February 12, 2014

Adam Sekarang

As Salam,

Nda tahu mahu cakap macam mana, Adam membesar dengan sangat pantes membuat hati si ibu sayu. hahahaha. Adam sekarang paham apa yang kita cakap, disuruh apa apa pun boleh. Aku bersyukur kepada mu ya Allah. Tapi boleh tahan lah kalau nampak kereta-kereta di kedai menangis minta beli. Di rumah nda tahu berapa banyak sudah mainan nya. Nda apa lah, atleast ada benda bikin dia leka. Ya lah dari mengacau jak kerja dia. hahaha. 

Hari tu masa kami pergi KL tiada aku cerita macam mana gaya Adam. Masa first time travel dia masih 5 bulan lebih lepas tu ada my in laws. Ne kali kami jak. Memang havoc, alhamdulillah we made it. Lucu betul bha. Harap ada rezeki kami lagi anak beranak lain kali. Dengan gaya dia yang sudah pandai berjalan. Dari sana lah kami dapat tahu yang selama ne nda sia sia kami educate dia dengan stroller. Dia pandai naik stroller sendiri, nda payah pakai belt pun dia nda lari. Sekarang kalau berjalan, siap  marah lagi kalau di kasi turun dari stoller. Baba and mama bersyukur dan lega sebab teringat investment stroller ne bukan alang kepalang. Selamat kami. hehehe. So advice aku, kalau  mau pakai stroller pakai lah dari new born. Adam pakai start dari 2 minggu lebih lagi. Sampai lah sekarang. 

Okeylah mari tengok gambar Adam yang terbaru. hehehe

huisehhh gaya2 adam ne kann. Nda tekeluar bha muka
lucunya hahah
ootd :: scarf - h&m
singlet :: qs kids
pants :: qs kids
sneakers :: converse

ne masa breakfast.
dia sendiri masuk dalam box tu
tercenggang kami laki bini
hahahha

so damn swettttt

actually baju tu tulis
LOCK UP YOUR DAUGHTER
hahahahah


Read more...

Wednesday, February 5, 2014

Lama Menyepi

As Salam,

Lama nda update kan sini. Sebab tiada cerita yang best. Tapi InsyaAllah nanti ada cerita yang mahu diceritakan. Tapi kena tunggu. Kena tunggu kencang-kencang. hehe. Btw Adam masuk masuk 13 bulan sudah. Sudah lincah berjalan mahupun berlari. Nda dapat digambarkan kelincahan dan kelucuan dia. Masih breastfeeding tapi baba boleh handle sudah. Boleh kasi tidur, boleh bawak ambil aku dari kerja. 
Okeylah itu jak. hehehe. Till next entry. Sooonnn. very soonnn. Jangan terkejut k. hehehe
ne kira dia baru2 pandai berjalan ne.
Excited dapat jalan tempat luas
tempat kahwin kawan

ne masa kasi pergi KL bulan Jan hari tu
ne dlm erl & kapal
nampak gaya nakal nya tu

ne masa birthday nya
kami buat kensuri sekali dengan aqiqahnya
kek tu hadiah dr https://www.facebook.com/qieyrah.chiqakoo
order la kek,mini pretzel, mcam2 di sini

ne masa kami pergi homestay cousin di Mesilau
bestt!!!
Adam enjoy gilerrr hehehe

tengok gaya adam tu
so kiut pandai berjalan sudah heheh
untuk bboking https://www.facebook.com/salmanshomestay

ne masa pergi green connection

arr ne masa tumpang rumah nenek Biah,
lucu la adam ne

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...