Thursday, August 22, 2013

Syawal With BFF

As Salam,

Siapa bff aku nda payah lah aku cerita kan, banyak entry aku sudah cerita. So hari tu kami jumpa di 1B ja. Ya la mahu berkumpul 3 orang bukan senang kami ne. Tapi tu la Adam, moodnya nda bagus. Dia demam. Sempat makan sekejap then balik sudah kami. Sempat lah jumpa bff punya adik yang baru ja dapat baby. Namanya Zenia, girlfriend Adam. hahahaha. Okeylah biar gambar menceritakan segala galanya

Beautiful Zenia

gelagat kami.






Adam balik balik tengok perut mommy dia. Ada adik ne, sabar nak boy juga tu boleh kamu bergusti nanti. Yang ummi dukung tu sekejap ja Adam mahu, lepas tu nangis. hahaha. Sebelah bb tu adiknya, Zenia's mommy. Budak perempuan tu, niece bb dulu kecik ja tu. besar sudah. Semua sudah besar kami ja nda tua tua lagi hahahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...