Monday, June 10, 2013

Adam Mukhlis Turns 5 Months

As salam


Hari Sabtu lalu Adam genap 5 bulan, kebetulan ramai family members di rumah, Ijam pun off day,kami pun buat makan makan sikit. Buat lauk bakar bakar, buat puding cocktail dan beli cheese cake. Makan ramai ramai memang best. 

Actually kami mahu celebrate Adam nanti  6 bulan, tapi puasa pulak tu kan. Nda banyak gambar pun. Okeylah Adam Mukhlis bin Khairulizam, semoga terus membesar dengan sihat. Jangan nakal, ikut cakap baba nenek dan atok. Minggu ne Adam ada jarum 5 bulan sama rotavirus. Kuat kuat k sayang. Mama loves you.

semua panggil adam
tapi dia masi tengok tempat lain
hampir2 tengok
hahaha
o0o0o
kek ini lebih menarik
yeahh finally
hye anak mama
i love u

4 comments:

  1. chomel adam..
    dah turn to 5 months..
    selamat membesar..
    ted, i advise u buang captcha word bila nak komen kat entry u..lebih user friendly..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      ada ke?
      aku ne bukannya tau sangat bab blog2 ne
      hahahaha
      kalau merepek2 aku tau laa

      Delete
    2. ada la, tiap kali nak komen bila nak publish je rse malas nak komen..haha tp ku gagahi jua..

      Delete
  2. muka Adam kalau aku tengok, mirip ko Ted.. untung Adam 5months sudah celebrate.. kalau 1years nanti, pasti besar-besaran celebrate tue kan.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...