Friday, July 13, 2012

InsyaAllah I'm Going Back To KK On November

As Salam,


Entry-entry sebelum ne aku ada cakap kan aku cuti tanpa gaji dua bulan di KK. Jadi aku di KK sejak ujung bulan April. Sampai lah awal bulan Julai baru aku balik Putrajaya. Bila aku balik sini, Mr. Ejump temankan lah. Sebab aku mana larat bawak barang-barang aku sendiri due to si kecil yang membesar di dalam ne. hehehe. So Mr. Ejump pun kasi kawan aku di sini dekat seminggu jugak. To see whether i am ok or not. Alhamdulillah, aku sihat setakat sekarang InsyaAllah akan terus sihat.

Masa lapor diri pun nda begini banyak barang aku
hairan hairannn

So dijadikan cerita, aku datang sini hari Jumaat dalam hari Selasa aku baru kerja jadi sempat la kami berjalan-jalan di KL. Then baru datang balik Putrajaya. Dijadikan cerita lama betul Mr. Ejump di sini aku rasa. Sekali semalam dia balik. Aduiiiiiii punya aku terasa. Pagi-pagi tu aku ikut dia pergi ERL, lepas tu baru aku pergi kerja. Sekali petang balik dari kerja, tiada sudah dia di rumah aku. Sedihnya aku. Kalau selama dia ada di sini, macam-macam aku maw masak. Makan berhidang beralaskan surat khabar jak. Rumah buzang kan. hehehehe. sekali semalam, makan sendiri jak. Lainnya perasan aku. Lepas tu tiada sudah orang maw rebut-rebut ipad. wuaarrrghhh. Buring buringgggggggg
yeah pinjam kereta kawan
round2 pj
huby jugak paling tererrr
Got this from pasar malam pj
potato spring n cendawan goreng
i miss the air tembikai laici
xmaw pergi beli selagi huby nda dtg cne
Teruskan seminggu lepas raya kali baru dia dapat datang sini. Aku tidak digalakkan naik kapal selalu. Lepas tu maw puasa, kesian jugak Mr. Ejump maw datang masa puasa. Penat tu. Lepas tu raya tahun ne dia nda dapat cuti, sebab last year sudah cuti. Wuaarrghhh rindu lahhh rindulaahhhhh :(((

turun KL aku nda berminat maw shopping baju kasut  (surprise kan)
aku just berabis beli casing ja
im happppy happyyy



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...