Thursday, April 26, 2012

Dinner @ Mango Tree Restaurant, Kuching

As Salam,


Okey ne maybe entry terakhir pasal outstation aku pergi Sarawak. Macam malas sudah maw cari-cari gambar lain. Okeylah mari bercerita. Hari terakhir kerja di Kuching, kami menikmati hidangan makan malam yang amat-amat mendebarkan. hehehehe. Sedaaaaapppp~~~ Kali ne kami nda lupa maw ambik gambar. Sampai semua yang satu meja paham sudah, asal ada dish sampai dorang kasi ingat lagik ambik gambar. hehehehe. Aku nda taw Kuching ada makanan yang sedap-sedap. Restaurant ne pun ala-ala romantik jugak. Keadaan dia memang nyaman lah. Hope to be back here again. Ok lah enjoy our dishes. Jamu mata jak la ar. hehehehe

another dinner
dress n pashmina sama mcm previous dinner
cardigan jak len

keterujaan  yg melampau
ketika melangkah masuk
the deco
our table. Sebelah kana aku both orang Sabah
Vendor yg banyak membantu
ne something mcm kerabu
tp dia guna limaw bali
ada udang kering sikit wif bwg2
sesuai as appetizer
Nasi goreng chinese style
Ikan yang d tabur sambal mangga
aduiii garing2 lagik
kalau drumah confirm isap2 kepala ikan tuu
Lamb chop
Sayur campur
Udang nda taw msak apa
tp confirm sedap
yg ne ikan steam
my friend @ the entrance
Note :: no watermark. Sebab semua gambar-gambar bukan hak milik saya. Ambik from my friend :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...