Wednesday, April 25, 2012

Chillipeppers Restaurant, Kuching Superb!!!!!

As Salam


Cerita pasal Sarawak nda habis lagik. Due to cuti terlampau lama hari tu. Pasal aku cuti lama pun belum update lagik. hehehehe. Okeylah sambung cerita pasal makan-makan di Sarawak. Jangan pengsan tengok gambar k. Pingsan sebab terlampaw sedap. Bayangkan hari-hari kami makan sana tanpa sedikit rasa bosan. Lepas tu sampai Sri Aman pun masih terngiang-ngiang kesedapan makanan di sini. huhuhuhuhu. Lokasinya sangat dekat dengan hotel yang kami tinggal. Jalan kaki nda sampai 5 minit. Yang best makanan akan nampak biasa tapi sekali rasanya perghhhhh~~~ Kalau datang lagik Kuching confirm datang sini lagik. Gambar yang tiada watermark tu sebab dari camera colleague aku. hehehe. Okeylah, sekarang aku nda suka suda maw type panjang-panjang. Sebab aku simpan beberapa entry untuk aku tulis panjang-panjang. huhuhuhu

lunch sebelum btolak ke sri aman
milo dia special.
dia mcm taruh fresh milk.
ee sdap laaa
chicken porridge
rasa dia mcm bubur ibu2
air bandung pun nampak sedap
sooo pekat
yeahhh air longan fav akuuu
mushroom chicken rice
must tryyyyy
Dinner kami
Black pepper chicken rice
superb
Sup jagung version lain
tp sedap jugak
sup jagung fav version aku
ne di hotel.
saja maw kasi tnguk sebab telampaw fav ne
this is the restaurant
Okey balikk dengan terhoyong hayangg
lepas kenyang
heheheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...