Wednesday, March 21, 2012

Outstation Again To Kuching

As Salam


Seminggu sudah kan nda update belog. Aku berada di Sarawak Bumi Kenyalang since hari Rabu minggu lalu. Hari ne baru masuk kerja. Seminggu berada di tempat orang. Paling best makanan di Kuching dan Sri Aman memang sedap. Yeahhhhhhh!!!! Nanti aku share di mana tempat-tempat aku makan. Nanti siapa maw datang sini, boleh jadikan panduan. Sambil-sambil kerja kita tengok-tengok tempat orang. hehehehe. Macam banyak update pasal outstation kali ne. Yala banyak tempat kami makan. Jadi banyak lah cerita. Baru maw cerita pun berliur-liur sudah. Eeeee sedap laahh.

Tugas bermula pada hari Khamis. Oleh kerana kami sampai dalam pagi hari Rabu. Jadi panjang lah kaki pergi jalan-jalan sekitar Waterfront, Kuching tu. hehehe. Masa di Kuching kami ditempatkan di Grand Continental Hotel. Jauh sikit dari pusat bandaraya. Aku nda cadangkan untuk orang pergi bercuti-cuti tinggal sini. Taxi pun mahal, samalah macam di KK kan. hehehehe. Oklah. Biarlah gambar menceritakan segala galanya. Macam Yuna cakap, dalam setiap gambar ada lagu. Kah kah kah kah~~~

@ KLIA
Ready to flyyy~~~~
Attire for today :-
Syria - tamu bawah opis
Top - mng
bottom - mng
bag - zara


Itu hotel tmpat ai stay
Grand Continental Hotel
My room
Besarkan. Kalau boring boleh pindah2 katil. huhuhu
Besar kan jugak tp kinda old skool
Tp aku ok. Free kan :)))
Ada bathtub :))
Signature Waterfront 
Cruise
Gmbar jak nda naik
Masa 1st day tu kebetulan mcm ada perayaan.
Ne depan hotel kami stay
jln tutup. Kebetulan kami ada dinner dgn urusetia
terpaksa driver ambk jauh. huhuhu


Room service sebab terlampaw lapar on 1st day
Still nda taw maw makan di mana
huhuhuhu
note :: sudah balik baru Mr. Ejump kasi ingat, kenapa nda bergambar di kucing besar tu. Baru ingattttttt. Wuarghhhhh . Ok next nanti cerita di mana kami dinner. Sedaaappp~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...