Thursday, March 22, 2012

Dinner @ Babaganoush Restaurant, Kuching + Kek Lapis Dayang Salhah

As Salam,


Hari pertama sampai kami telah dibawak dinner di salah satu tempat famous di Kuching. Orang sana lah bagitau. hehehehe. Mula-mula makanan datang, memang rasa tiada satu pun pandai makan. Aku kan pilih makan. Tapi sekali sudah rasa, ya ampunnnnn sedap nya. Hilang rasa malu sebab lapar yang amat-amat. Tiada apa yang maw diceritakan, just maw share suasana dan sedikit-sedikit dishes dia. Kelaparan membuatkan kami lupa maw ambil gambar. Bergegar-gegar sudah, mana ingat. huhuhuhu. Butter prawn paling mengancam. Malam tu tidur senyum-senyum sebab makanan sedap-sedap. hehehehe

Lepas tu singgah la tempat Kek Lapis yang pemes, Kek Lapis Kak Salhah. Orang lain sibuk memborong. Kami sibuk test. Memang sedap. Bukan tahap test sampai tahap makan-makan macam hari raya sudah. Campen kan. hehehe. Kami nda beli sebab kami akan travel ke Sri Aman lagik. Nanti berkulat pulak kena panas.

Senyum jak la wlupun kelaparan yg amaaatttt


wif Kak Ros
Ok maw sampai sudaaaaa
Do ur 1st step Ted.
hahahha
Try to express some kind of poker face
hahahahaa


Obor2 yg sedap kwn aku ckp
Bos ckp, selalu dia sengat kita, hari ne kita makan dia.
hahahha
dari nasi ke kanan.
obor2 - kwn aku ckp sedapppp. aku nda pndai
ikan siakapp msk stim
kari ikan if im not mistaken
butterprawn - aku paling mknnn. paling sedappp
sayur midin - mcm paku pakis tp lg sedap
last tu tauhu - pergh sedappp
Depan restaurant
Nah bersila la kamu test kek lapis dia
hahahaa
dlm ne suma konfirm sedapppppppp
Ramai org masa tu
jd dorang nda perasan kami berabes menge test
hehehehe
Its me
buat2 mcm beli
hahahahah

Note :: kami ada bha jugak beli tapi masa balik dari Sri Aman. hahahaaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...