Tuesday, February 7, 2012

Berjumpa-Jumpa Geng Karas - Ex Cosmopoint

As Salam,


Hari tu kami reunion atau lebih kepada berjumpa-jumpa sebab kehadiran nda ramai macam selalu telah berjalan dengan lancar dan gilak-gilaknya. Alhamdulillah dan syukur ke hadrat illahi. Walaupun kecewa sebab tidak ramai datang tapi masih havoc. Dari zaman masih belajar kami sentiasa ada gathering macam ne. Pernah pergi Kundasang, pulau, Zoo Lok Kawi, BBQ banyak kali, jumpa-jumpa biasa sebelum ne mcm mini reunion @ mcD api2, di Grace Point. Gambar-gambar kenangan tu boleh lah tengok-tengok di Reunion2 Ex-Cosmopoint

Kepada yang datang semalam ; terima kasih lah. Lain kali kita jumpa-jumpa lagi k? Kalau umur panjang. Yang best semalam, terjumpa lagi bekas lecturer kami yang ajar subject programming. Memang best Miss tu, sebab kena tanya dari hujung ke hujung. Syafie siap tanya, "maw berdiri ka ne miss?". hahahahaha. Miss Ainiliza one of my favourite lecturer. Kalau mengajar memang masuk otak terus. Selain tu aku paling suka jugak Miss Melissa. Dia ajar sampai kita paham. Sebelum kelas habis, dia akan tanya soalan-soalan berkaitan topik hari tu. Jadi siapa tahu boleh jawap dan keluar kelas. Kalau student ada 30 orang soalan akan ada 30 juga. Tiada yang akan terlepas. Jadi buat kita memang focus dalam kelas semata-semata maw jawap soalan awal. Dapat keluar awal. hehehe

Macam-macam lah cerita keluar semalam. Kami pun ramai sudah berubah, ada yang suda kahwin, sudah bertunang, kerja, baru habis sambung belajar. Fuhhhhh~~~ Cepatnya masa berlalu. Masa kolej sepatutnya tiga tahun, tapi berlumba-lumba maw habis cepat.. Sudah habis boring pulak masa tu. Punyalah bha best pergi kolej, sampai tiada kelas pun datang jugak stay-stay library. Aduhhh bestt!!!! Okeylah enjoy some of the pictures dari  my Bold sedja. Sudah bawa camera gajah tapi malas pulak maw heret-heret end up dalam kereta sedja. hehehe



Nurul (Zul's gf),Zul,Masnor,Pejal, Me,Wan,Apeng,Dyg(Apeng's gf)
Belum sedia neeee
the proper one. Niceeeee!!!
Nurul, me and Elda
We are so damn very the bff msa kolej
pergi mna2 sma2
buring2 ble stay2 mkn eskrem smbil men prenster d rmh aku
the gerlsss
Wan jutawan, adib bruce lee, pejal papa jahat
mcm kamu samsunggg
*** adib punya gmbar tunang, hahahah

my bff elda
pejal gaya DCL.
hahhahaa
Miss Ainiliza
Miss jugak la paling sportinggg
Pejal, jan menyibukkkk~~
Syafie berdiri takut gambar nda masuk
ok Zul pun taut nda keampitan
Zul nda pndai ambk gmbr
begagaaalll
the boboyyyss

My dinner
jan lupa dtg Lot 11, Anjung Senja
Bergaya2 sedja ne
ahahah


Version terang
dari Samsung Note
kawan punya
hahahaha
2 bujangs
2 da kawen okeyy

4 comments:

  1. kanapa kamu tida jimput sayaa???

    ReplyDelete
  2. sepa kunun yg nda kena jmput ne arrr. hehehe

    ReplyDelete
  3. br jumpa blg ni huhu.. ada pula..
    tq arrr anak2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru perasaan. Sepa ne ar? Miss ka? Huhuhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...