Tuesday, January 3, 2012

Ted Loves To Shop Kini Menjual Beg

As Salam,


Last weekends cuti panjang kan tiada apa yang menarik sebab jalan-jalan di KL ja, tapi yang best sebab dapat spend time dengan Mr. Ejump. Whenever i'm with him, i'll be the happiest person in the world. Walaupun di tengah-tengah pulau yang tiada orang, Okey itu tipu. hahahaha.

Okey just maw share, online shoope aku sekarang ada jual bags, yehooooooo tercapai jugak impian. Pikirkan macam nda dapatlah jual bag ne. Nda maw lah if kalau jual smpai atas RM50 gitu, sekali pergi Plaza GM, memang reasonable harga dia. So aku jual murah-murah jak. Untung sikit-sikit jak, terbayar duit naik train sudah la. :)))


So, sebelum ne sudah pernah pergi Jalan Kenanga , sini pun tempat borong jugak tapi lebih adventure la. Dengan jauh dari public transport, panas lagik. So, we decided untuk pergi satu lagi tempat borong di KL, which is Plaza GM, baca-baca dari blog memang murah dan di iktiraf sebagai shopping mall borong terbesar di Malaysia. Untuk pergi sini, naik Monorail dan turun di Chow Kit Station, nda jauh sudah. Bangunan dia tinggi so mesti nampak. Memang murah-murah dan banyak pilihan. Mari tengok gambar-gambar curi yang sempat di snap. Memang dorang nda bagi ambik gambar. Padahal untuk tujuan promosi kan. hikhikhikhik

Banyak betul benda ne
Burung kuat marah
Kasut pun ada
Jam paling banyak.
Macam ada 1 tingkat tu jual jam jak
Apa kejadahhhh. hahaha
Tinguk jam lagikkkkk
Ne bags yg aku beli
Brg2 budak pun banyak

Tudung pun ada, tapi better pergi Jalan TAR untuk beli tudung borong. Apa lagik ar, clutch, purse wallet yang cantik-cantik memang banyak. Brooch, pin, baju- baju wanita, spek mata, eeee memang banyak, kalau sudah sampai sana memang banyak idea untuk business. Towel pun ada, maw business jual tuala la. hikhikhik. Kena beli minimum 6, baru dapat harga murah. Tempat memang sempit.  Kalau maw pergi sana untuk santai-santai nda payanh lah. So bawah ne pulak bags yang berjaya aku beli. Kenapa aku cakap berjaya, sebab aku lupa bawak bag untuk isi barang aku maw beli, so we end up bawak plastik besar then balik hotel. Berat o0o0o0o. Kalau nda banyak lagik maw beli. 
Chomel kann.
we jual RM25 only
Check kat kedai jual RM39.90
Apa kejadahhh
Vintage2 sket
we jual RM25 only
Dijual dgn harga  RM35
The pinky polkadot
Type ne sgt2 in skrg
Ada choc, pink n black
Close up sket
Dijual dgn harga RM35 only
Sama macam di atas tp yg ne polkadot.
we jual RM35 only
Sama mcm pinky polkadot di atas
tp ne ambik stripe pulak
kaler hitam
we jual RM35 only
Comel2 kan.
ada black, choc n red
 we jual RM25 only
ne contoh if pakai beg2 chomel di atas
So kalau maw beli terus masuk FB shoppe aku. Ada sebelah kanan blog. SMS pun boleh, type BAG hantar ke 0148585088. hahahahaha. Main-main jak, tapi nombor tu betul, boleh SMS kalau maw tu bag. Last but not least, 2 gambar kami. Seriously memang ne jak gambar proper kami kali ne. Tangan penuh shopping stuff nda sempat maw captured gambar. Okey jumpa di KK untuk update seterusnya. hikhikhikhik
Gemok suda.hikhikhik
Dress from the poplook.com
cardi from mng
pump shoes from vincci
Mana 1 bear mna 1 org.hahaha
 top jeans n slipper from quiksilver
IMYSM :((

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...