Monday, January 9, 2012

Mari Bela Arnab

As Salam,


Back to work after five days jadik fulltime housewife. Yeahhhh aku paling shukaaa duduk di rumah. Masak cuci kain, tengok tv. Lagik tenang dari di sini. :((( So nothing much to update, just I miss KK so much. Will be back soon. Sebelas hari lagik. 

Ok nda maw sediy2. Balik KK hari tengok arnab-arnab semua sudah besar. Kiut-kiut dan sungguh menghiburkan. So mari enjoy some pictures. Pada yang cari-cari haiwan peliharaan. Arnab boleh dipertimbangkan. They are so adorable. Macam kucing jugak, suka kena gosok-gosok kepala nya. :)) Macam my FIL cakap, kucing arnab ne pada orang mungkin buang duit, tapi sebenarnya dorang ne boleh buat kita release tension. So enjoy some pictures taken. Dorang tengah libur-libur ne. hahahaha




Double storey
Santai2 kekenyangan dorang


namanya c Brown.
Dia special sikit. 1 kaki kena potong sebab patah ka apa.
1 kaki mcm cacat sket. Size dia 2 kali lebih besar dr size kaki lain.
Perasan ka kaki yg terlunjur tu
ne new member of the family
Jiran bagi
namanya c Putih
Jenis carpet
Yg belakang namanya c Kapet
Yg blacky tu namanya c Bear
Yg blur2 tnguk camera tu c Mimit
Kiutkannnn
Dorang suka rebut2 makan.
Kalau ada 2 bekas pun masi maw sesak2
Notyyy
Dia ada rumah-rumah
funneyy
Dia susa maw bergerak.
So, most of the time dia stay dekat mknn dan minuman dia
Haluuu kwn baru.
Salam dulu bhaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...