Tuesday, January 10, 2012

Love In The Air To Land Below The Wind

As Salam,


Alhamdulillah. Hari ne 10hb Januari suda. Lagik 3 bulan aku akan berumur 25 tahun. Nothing special, tapi suda berada di tengah-tengah usia 20-an. Wahhhh, besarrrr shuda saaa!!! hahahaha bikin panas. Tiada harapan tinggi-tinggi. Semoga terus sihat dan bahagia bersama suami tercinta. Ok fine entry macam birthday aku sudah. Jadi nanti birthday aku tiada maw tulis apa-apa sudah. huahuahuahua. 

So just maw share kebahagian, minggu lalu Mr. Ejump ada di sini, we met up before dia attend course. So after course dia akan direct balik KK. So kebetulan lah ada something going on, yang perlukan aku balik KK. Hurrmmm, masalah orang lain yang babit-babit kita pulakkk. So aku ikutlah Mr. Ejump balik KK. Same flight!! Terima kasi miss counter, bagi kami seat sebelah-sebelah. Yeahhhhhhh. Aku paling excited kalau naik flight sama-sama Mr. Ejump. Lain feel dia. Last kami naik satu flight masa aku miscarried then berpantang di KK. Bulan April 2011. So enjoy some of our pictures. Perkhawinan jarak jauh mengajar kami menghargai setiap saat yang ada. :)))

Beby ngurat2 kali ne
** jarang2 tnguk dia pakai kemeja. Course ja ne.
Pas tu tukar daaa

Us bebehh
Boring sudaa
Tomell nya
**pdhal tnguk org gmbr gne. Maw jugak. tetttt
bila hubby bz main gem
dan aku xble stop mkn.
:((
pcaya atau tdak.
Semua bags atas troli, aku yg bawak dr ptrjya.
Hubby bwak yg dia sikut tu jak.
Then kami jumpa d airport.
Benci aku :(
Tunggu parents in law
dorang lmbt sbb tnguk masterchef.
hahahah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...