Wednesday, January 25, 2012

Jom Kahwin :: Edisi Selamat Pengantin Baru Hanizam Dan Hafimi

As Salam,


Hari Ahad yang lalu bersamaan dengan 20 Januari 2012 aku dan Mr. Ejump menghadiri masjlis perkhawinan kawan Mr. Ejump di Petagas. Kawan tempat kerja dia, majlis dorang sama macam majlis kami dulu; sebelah pagi kenduri tempat pihak lelaki dengan jam 1 petang begitu bertolak pergi tempat pengantin perempuan. Pengantin perempuan pulak berada di Kawang, Papar.

So, kami pun lambat sampai dekat-dekat rombongan mahu bertolak sudah. Tapi sempat jugak jumpa pengantin nya. Mr. Ejump tanya, "Maw ikut kah naik?". Gilakkk kah nda maw, ada jugak entry dalam blog. hahahahaha. Tapi cakap dalam hati lah. Then suruh Mr. Ejump bergambar dengan kawan nya. Malu-malu ai maw keluarkan telefon. Orang lain guna camera. Gilak lah aku maw bawak camera. Kirimsalammmmm. Berat!!!! hahaha

Bersiap dalam kereta.
Sebab terlampaw lidutt
Tertinggal lagik hadiah, terpaksa patah balik
hehehe

Ijam tinggi  n Mr. Ejump yg nda berapa tinggi
hahahaha
Ijam (pengantin lelaki) jugak kawan kepada BFF aku, c Noreen. So, Noreen pun datang dengan tunangnya. So adalah kawan jugak. Tapi dia lambat. Dia datang betul-betul pengantin keluar sudah maw start berarak. So tiada cerita panjang-panjang sebab aku nda kenal kawan Mr. Ejump ne. Aku doakan semoga sentiasa bahagia sehingga hujung nyawa. Jadikan perkhawinan sebagai titik permulaan kepada semua kebahagian dan kejayaan. 

Keluar jak pengantin  maw pergi kereta terus dorang
pasang mercun
Due to cny la katakan.
hehehe
Me n BFF Noreen
Pengantin fresh bilang kawan ku
ahahahahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...