Friday, November 25, 2011

Welcome Back Ted Loves To Shop

As Salam,


Hari ne aku balik KK lagik, cuti lama cikit. 04 Disember baru kembali bertugas. Cuti-cuti pun banyak benda maw di uruskan di KK. Pikir-pikirkan malasnya maw urus semua. Maw berehat sepenuhnya. hahaha. Plan mula-mula maw bercuti somewhere. Tapi kesian kan Mr. Ejump, mesti maw rest kan. Nda pa la, 2012 we are waiting for you, kita lancarkan tahun bercuti-cuti menghabiskan duit ;)

So, our online shoppe will be bacckkkkkk!!!!!! Sudah lama aku tunggu ne, insyaAllah this time kami akan lebih seriussssss. Yang dulu bukan nda serius tapi baru test market. This time insyaAllah stock tidak berhenti selagi aku masih kerja sini. hehehe. If aku sudah transfer, kami akan pikir alternatif lain. Tapi bilakah??? hehehehe. Untuk batch pertama ne more to selendang-selendang dan innerneck. Aku taw ramai menunggu tudung express dan syria kan. Syria ada jugak tp 2 jenis jak. Next batch, I promisee!!!


For this time, aku masih mengharap sokongan anda-anda semua. This is my passion. Thanks Mr. Ejump sebab support. Actually dia lagik teruja. Aku maw start on 1st Dis. Tapi dia berkeras maw start immediately, insyaAllah on 28th Nov. Aku ok jak, since yg hantar-hantar dan urus segalanya adalah dia. Kami masih sediakan service self collect. Penghantaran pos laju pun dibolehkan sudah. So, siapa-siapa dari Sandakan, Tawau even Labuan boleh sudah beli dengan kami. Yipppii!!!!! Dan start 01 Dis, kami ada service delivery tapi untung kawasan-kawasan yang logik lah. Nda kan di sipitang ada delivery jugak. hehehehe. Kami kenakan charge serendah rm3 untuk sekali penghantaran ikut jarak lah. Do contact me for details k, 0148585088.

Ohya, kami ada sediakan perkhidmatan borong jugak. Boleh beli minimum 5 helai bagi 1 JENIS tudung. Biasanya orang tawarkan minmimum 10 helai. Maw jimat lagik, maw untung lebih boleh self collect. wift no extra charge.Tapi tudung borong ada lain jenis. Tidak sama dengan retail punya. So, jom check beberapa stock for retail kali ne. Sayang semua :x
Inner Bunga Elena
Inner Bunga Elena
Inner Bunga Elena
Lace Shawl (Kain Bawal)
Lace Shawl (Kain Bawal)
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Shawl Cotton Exclusive
Sateen Shawl (Dubai Silk)
Sateen Shawl (Dubai Silk)
Inner neck cotton
Inner neck cotton
Shawl Casa Cotton (Ala Dian Pelangi)
Syria 2 layer
Tudung Ct 2 layer pun ada
This kind of pashmina pun ada.
90% sama, cuma bahagian corak dia tu berpindah.
hahahaha
material suma sama. :))

Notes :: Tunggu 27 November 2011 untuk stock yg lebih lengkap. Thanks for all the support. I Lebiuu lahh~~~

2 comments:

  1. 1st!!!! hahaha.
    palingg truja ne.. jgn lupa mama.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ok mamaaaaa~~~
    kalau rajin ari ahad mama uploaddd.
    mama sms dulu k. hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...