Friday, October 14, 2011

Thank You Gorgeous!!!!!!! (Updated :: 01112011)

As Salam,


Salam Jumaat kawan2 yg dikasihi sekalian. Ya Jumaat sudah weekends kita boleh berguling2 di rumah. Wadduhh seronoknyaa~~~ Hari ne entry simple2 jak la. Nda maw kasi serabut2 pikiran kamu membaca. hahahaha. Mesti ramai taw aku da start business kecil-kecilan. Ne Online shop aku. We start dengan stock yang sikit seja, kira macam maw test market lah. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Nda sangka betul. Thanks ya yg sudi beli dan yg cuci2 mata di Ted.Loves.2.Shop tu. 



Business ne di uruskan oleh Mr. Ejump di KK, aku just handle promosi and deal dgn customer. So Mr. Ejump yg dapat jumpa customer2 kami ne. How I wish boleh jumpa kamu2. Thanks ya for the support. Thank you sebab susah2 pergi self collect. Ada yg sampai datang rumah semata-mata maw collect. Thanks sangat2. Semoga anda pun di.murahkan rezeki.


Ohya hari tu aku da buat satu blog khas untuk Ted Loves To Shop jak. Tapi macam susah pulak maw update. Since I have to manage Official Page Ted Loves To Shop dan FB account Ted Loves To Shop. Mana lagik if Mr. Ejump mintak ubah2 FB dia. FB aku lagik dengan personal blog aku lagik. So, for upcoming re-opening nanti, aku akan update stock and all about my online shop melalui blog ne jak. Since aku pun ada kerja hakiki kan. Sambil kamu2 shopping2 kamu2 boleh baca aku mencarut2. hehehee. 

Buat pengetahuan kamu2 semua, Ted.Loves.2.Shop masih ada. Tapi, kami berehat sebab Mr. Ejump berada luar M'sia sekarang. Aku ada cerita sini Mr. Ejump pegi mana ; Salam Sayang Dari Bumi Madinah. InsyaAllah kami akan beroperasi semula pada bulan Disember. Doakan kami ya. Hati sudah bagi digaru2 ne. Rindu kamu2 semua. InsyaAllah kami maw kasi komersial lagik. Just wait and see la. So saya maw share la kamu2 yg sudi share gambar masa pakai collection kami. Semoga Allah murahkan rezeki kamu2. Aku sayang kamu2 semua. Kamu2 sayang2 aku jugak kan. Aku jak jangan laki aku sudeehh~~ hakhakhakhak.

So enjoy gambar2 yg sudi di share. :)))


















Notes :: SSM nda terima kami untuk register. Kalau online shop kena pergi Majlis Daerah. Lepas tu kami kena deal dgn Majlis Daerah Papar. Erkkkk takutnya, ada bad experience la sana. Doakan la ya. One more thing macam maw tukar nama tu pergi Ted Inspired. Tp macam gantung jak. hahahahaha. Tengoklah. ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...