Monday, October 24, 2011

Ccicutedesign :: TLTS ada watermark rasmi sudaaaa

As Salam,


Salam Isnin penuh kegemilangan. hehehehe. Biasalah kalau Isnin jak kita macam mamai2 sikit kan. Sekejap pikiran pandai ada di Gunung Kinabalu, sekejap ada kat KLCC, macam2 lah temapt kita boleh berada. Tapi bila masuk satu blog ne terus senyum. hehehe, Blog ne tempat aku order sticker dengan watermark utk blog shoppe aku.

Tajuk entry full name lagik, jadik memang buat tersenyum. hehehe. Thnks Ina, sebab layan karenah orang.. Orang suka sangat watermark and sticker tu. hikhikhik. Untuk baca cerita lebih lanjut jom baca my watermark. Harga yg ditawarkan sangat berpatutan. Lagik pun aku ne bab kreatif2 memang out la. Jadi apa lagik hired orang jak la.

Entry ringkas jak. Maw tengok gambar pergi link tadi k? hehehehe

notes :: Kalau nampak blog aku macam ada yg nda kena. Ababikan sebab aku dalam proses maw kasi teratur sikit.huhuhuhu :))))

3 comments:

  1. yeah2.. bestnya ada watermark rasmi.. bila nak rasmi? erkkk :P

    ReplyDelete
  2. isyaAllah, as soon as hubby balik nnti blog shopp beroperasi balik. :))

    jan lupa follow my page ----->>> fb sign yg hide tu :)))

    ReplyDelete
  3. camne leh x tau ade entry psl cci neh...ehehe.. tq..tq.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...