Wednesday, August 3, 2011

Jalan-Jalan Cari Tudung

As Salam,


Minggu lalu, Mr. Ejump datang sini. Start hari Rabu. Hati aku sangatlah riang gembira bila suami ada di sisi. hehehehe. Tujuan Mr. Ejump datang adalah untuk temankan aku beli baju raya. hahahahahaha. Damn skema ayat. Yala, kami kan berjauh, sebelum duit habis beli barang-barang raya lain baik aku beli baju raya. Lagik pun sudah dua tahun tiada baju raya. Busy di perantaun. :(((. Tapi itu bukan tujuan utama nya, yang paling-paling utama adalah misi mencari tudung untuk business online kami. huhuhuhuhu. Baca ne :))

Macam yogi bear kannnnnn


Nda taw betul ka nda kami ne, stok ada dalam tangan da ne tapi kena tunggu aku balik KK untuk settle few things. Ya la, we have to register wif SSM, rekod stok, paling penting aku kena sediakan business flow ne nanti. Kenapa rumit begini?? Sebabbbbbbbbbbbbbb, Mr. Ejump will handle semua benda ne. Aku guide dari jauh jak, maksudnya business online ne beralamat di KK. Kesian pulak Mr. Ejump, aku yang berabis maw start up new business dia pulak yang kena susah-susah. Tapi, dia pun macam excited jak tu. hahahahahaha. Sampai maw pegi beli yang patung-patung sampai bahu jak tu untuk display tudung. Hahahahaha.


So before turun KL tu aku ada la buat research mana maw cari tempat borong area KL ne, yang aku dapat Jalan Kenanga dan Jalan TAR la. Banyak cakap Jalan Kenanga is the best. Tapi tempat dia jauh dari monorail station yg terdekat. Kepisan kita berjalan. Fuhhhhhhhhhhhhh!!! Yang malangnya lagi, rupanya sini tiada borong tudung. Baju kurung da siap, dress, skirt, blouse, bag memang berhampuran. InsyaAllah, nanti aku borong baju-baju pulak. Kalau ada sambutan yang ini. heehehehehehe
Borong baju kurung da siap @ Jln Kenanga
Camtik ne kedai @ Jln Kenanga
Mall borong coming soon @ Jln Kenanga
Nampak kan kawasan nya mcm mana?
sangat bikin rasang
Aku bukan maw untung berlipat kali ganda pun, untuk dapat beli stok baru dan tambang aku balik KK suda lah. Sebab aku dan Mr. Ejump pun ada kerja tetap, just untuk menambah pendapatan dan meneruskan minat dan keinginan aku dari dulu. Need your support ya friend :)))
Add on :: can u see the crowd???
Kami tercenggang seketika melihat crowd ne.
Mlm tu dlm berita pun cakap kesesakan luar biasa menjelang ramadhan
Untuk Mr. Ejump yang tersayang, terima kasih cinta sebab support me. hikhikhikhik. You are the boss, i am just your kuli-kuli. hahahahaa. Untuk family dan kawan-kawan. terima kasih kerana melayan karenah aku. hahahahaha. Jumpa di Kota Kinabalu yaaaaaa~~~~~

Its meeee!!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...