Tuesday, August 2, 2011

Coming Soon :: Ted Loves To Shop

As Salam,


Inilah projek baru aku dan Mr. Ejump. Business online!!!! Kami mulakan dengan menjual tudung dulu. InsyaAllah nanti kami akan datang dengan kain pasang, blouses, dresses, skirts, bags dan yang berkaitan. Panjangnya angan-angan. hehehehehe. 

Aku akan balik KK untuk settle few things dulu, selain tunggu beberapa stok lagi. Lagi pun model aku sudah berabes menunggu di KK. hahahaha. InsyaAllah lepas tu akan publish secara official. Kenapa aku jual murah???? Sebab aku dan Mr. Ejump menghabiskan masa dua hari tanpa mengenal putus asa dan penat mencari tudung borong secara murah di Jalan TAR hehehehehe. Dengan muka-muka bikin kesian aku, dapatlah harga yang murah-murah. Yippiiiiiiiii!!!

One more thing kan, aku macam orang lain jugak maw tudung@barang cantik tapi murah. :p. hahahahaha. Percayalah tudung aku tidak pernah lebih dari RM25.00. Sebab tudung ne kan banyak fashion dia. Beli mahal-mahal sekali bulan depan ada lagik yang cantik. Nahhhhhhhhhh!!!! Lepas tu bawah office aku ne setiap Isnin dan Jumaat ada macam tamu-tamu. Nah apa lagik, sekali beli tudung boleh sampai 5. Tapi yang RM 10 gitu la. RM15 ka. Nda berkari maw beli yang mahal-mahal. So, aku akan jual tudung yang aku dapat jual RM 35 kebawah. Sekiranya harga borong tinggi nda la aku jual. Senang ja kan??? Untuk permulaan, stok nda banyak pun, maw test market. hehehehe.:))) Tapi InsyaAllah, kami akan restock sekerap mungkin.


Sempena pembukaan ne nanti (ala-ala soft opening. hahahaha) untuk pembelian RM 20 keatas akan free satu tudung syria stripe with inner (boleh pilih). Tapi terhad kepada 10 pelanggan pertama sahaja.So tunggu my next update bila tudung-tudung ne start jual. Okeyyyy???Jom tengok-tengok stock kami dulu. Jan lupa LIKE kami FB Ted Loves 2 Shop

F.O.C untuk pembelian RM20 keatas bagi 10 pelanggan pertama.

Tudung Net Geometri/Bunga
1 of my fav
Inner Cotton
Tudung Pelangi Abstrak
Selendang Satin
Kami jual dgn sangat murah. Percayalah!!!!
bawah RM 15. toinkkkkk
Selendang Cotton Exclusive :: Duble Corak

Selendang Cotton Exclusive :: Bubbles

Inner Stripe Besar
My Fav!!!!
Selendang Pashmina Sutera India 
Selendang Pashmina Sutera India


Note :: Buat masa ini, harga barang akan bermula dengan harga RM 6.00 sehingga RM 24.00. Murahh kannnn???? 

2 comments:

  1. cop dulu..aku jd planggan pertama mu kak..hahaha..
    just opinion: if u want it to be more interesting...find someone to be ur model..ka.c make up santik2 n then pkai tudung2 2..bru nampak interested sikit 2 tudung..kalau pics mcm ni susa bg org yg mo tau design bentuk mcmna tudung ni bule jd kak...^_^,,(like me)..muhahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe. ne belum jual dek. baru kasi promo. tu la kaka nda taruh hrga. model suda bersedia tu d kk. insyaAllah kaka balik mnggu ne maw urus dia. gambar2 d atas tu abg mu yg ambk kan.hahahahahahaa. bha promote krg sma kwn2 mu.hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...