Wednesday, July 13, 2011

Mini Reunion Ex Cosmopoint @ mcD Fire-Fire

As Salam,

Dalam beberapa hari kebelakangan ne kita di Malaysia kecoh dengan isu-isu rusuhan dan yang sewaktu dengannya. Aku ne tida masa pulak maw komen lebih-lebih pasal ne sebab masing-masing ada pendapat sendiri dan ,masing-masing maw menang. Jadi, aku maw share hari yang sama rusuhan-rusuhan berlaku di Semenanjung, aku dan kawan-kawan sama-sama study di Cosmopoint dulu ada wat perjumpaan. Walaupun sekejap tapi cukup mengimbau kenangan zaman kolej dulu.

Reunion ne buat biasa-biasa jak, asalkan sudah dapat berkumpul. Lama sudah kami nda jumpa-jumpa ne. Almaklumlah, masing-masing busy dengan kerja, family, study, business dan macam-macam lagik la. So bila lama nda jumpa ne tengok masing-masing suda berubah secara fizikal la. hehehehe. Ada makin cantik, makin kemas, makin berisi. Biasa la bha tu kan. So bincang punya bincang kami kira maw jumpa lagik after raya nanti. Kira maw BBQ ka tempat terbuka sikit boleh lumpat-lumpat lari-lari. hahahahahaha.

Before ne aku ada tuli entry untuk buat reunion click sini, dari bulan March punya rancangan baru lah terlaksana bha. hahahahaha, itu pun just jumpa gitu tiada aktiviti. Aktiviti ketawa-ketawa dan gambar-gambar sedjaaaa~~~
So next time kita kasi jadik ya kawan-kawan. So nda banyak maw cakap, just miss u guysssss!!!! Enjoy all the pictures captured :)))


Add caption
Pic 1 :: Apeng (baju hijau), Man (baju hitam), Zul (jacket) dan Wan (baju coklet) dengan muka kelaparaaaaaannn. Walau senyum tapi perut menari2.
Pic 2 :: Apeng peserta paling awal datang. Syabass!!
Pic 3 :: Sweet couple. GF Zul bukan budak cosmo tapi boleh masuk gilak-gilak kami. Nice to met u.
Pic 4 :: Kedatangan Shafie (baju kelabu) dan Pejal (baju merah), baru datang sudah berhambur. Memang begini ne.
Pic 5 :: Kami makan dulu sementara menanti yang lain. Perut nda boleh tunggu da.hehehehe
Pic 6 :: Nama saya papa jahaatt. hehehehe



Pic 1 :: satu bakal menteri kewangan satu lagik menteri muis, c Man. hahahahaha
Pic 2 :: Rundingan meja panjang. hahahaha
Pic 3 :: The three siti's :))
Pic 4 :: Aku nampak kekenyangan sangat kan. 
Pic 5 :: Both study Cosmopoint and baru kawen. Best kan couple dari kolej sampai kawen. Jeff dan felsie
Pic 6 :: C Apeng bha macam-macam betul gaya nya. hahahahaha



Pic 1 :: Dari ada meja beralih ke tempat tiada meja. Takut jak aku dorang terjun dari atas McD tu. hahahaha
Pic 2 :: Wan and Apeng. Begitu jak pose dorang, sabar jak aku. hahahaha
Pic 3 :: Apeng and Zul. Teman hangout dulu-dulu zaman bujanggssss
Pic 4 :: Makaaann. Samua rapar!!!
Pic 5 :: Tinguk peace Apeng yg nda menjadi. Sabar jak aku
Pic 6 :: Man dan Wan, nda taw kenapa kaki tu sama pose. hahahaa


Pic 1 :: Lucu bha c Apeng, berabis dia melambai maw balik tu. Nda berubah dari dulu.
Pic 2 :: Kehadiran untuk hari ne. Boleh tahan ramai
Pic 3 :: Ne gambar macam DCL. Apeng kan agent nya. hahaha
Pic 4 :: Pejal napa ko berdiriiiiiii???
Pic 5 :: Kedatangan next group Dimple (depan), che2 (belakang)
Pic 6 :: Macam-macam gaya suda ne.

Terima kasih atas kehadiran semua. Semoga persahabatan terus tidak akan putus. See you all next time :))))





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...