Friday, July 15, 2011

I Need TV + Astro :(((

As Salam,

Haluuuuuuu, entry kali ne penuh ke 'stress' an sebabnya I need tv. Wwuuuuuaaaarrggh. Tv together with Astro. Why I need it so bad? Bulan depan aku dua tahun sudah di sini. Dan tiada sekelumit pun harapan yag aku akan balik ke KK. And I'm getting bored day by day. Tolonglah!! Feels like living in a box. Betul ne. :(((( Aku perlukan hiburan. Aku perlu tahu dunia luar. Contohnya, CSi suda musim keberapa? Horatio masih hidup lagik? Errmmm, apa drama melayu yang best sekarang? Tahajud cinta? Anissa? Omg! Aku nda taw. So bad!!
Wif Ipa :: Mr. Ejump's cuzzy
Di rumah sewa aku ne bukan tiada tv, ada bha. Tapi since ianya terletak di ruang tamu, agak payah kaki ne melangkah. Wah, statement macam tinggal di banglo. Tapi, tv dalam bilik lebih privacy right?! Means, balik-balik jak dari kerja terus boleh ambil remote then tengok tv. Nda pun on weekends, buka-buka jak mata terus buka tv. I need it. I need it!


Family vacay :: Muzium Negara
Kalau maw sangat kenapa nda beli saja, bukannya beribu-ribu harganya, plus decoder n the 'piring' astro pun suda ada di rumah, tinggal apply package (itu pun if housemates agree benda tu tarik pergi bilik aku. Since dorang nda maw jugak ada astro. Kalau nda pun aku apply la semua baru). Tapi ramadhan dan syawal bakal menjelang tiba. Sudahlah first time raya sebagai suami dan isteri. Chewaahhh. Hikhikhikhik. Perbelanjaan seperti baju-baju raya parents aku, kuih raya untuk dua buah rumah, kain langsir mama dan sebagainya. Jadik terpaksa lah makan hati seja. Perasaan maw ada tv ne pun datang sekarang, bulan-bulan lalu nda maw pulak. Menyusahkan betul!!! Plus we baru jak beli lcd untuk Mr. Ejump main ps3. Betul-betul keinginan aku ne nda ngam timing. :(((((
Maci Yaty :: Mom In Law :: Me
@Aquaria KLCC
Oleh itu, aku akan lancarkan tabung untuk mengumpul dana untuk aku mendapatkan sebuah tv. Hehehehehe, main-main jak bha. Sekadar sesi luahan ok. Sobbb sobbbb soobbb. Tiadakah orang maw kasih hadiah aku tv, dont say Mr. Ejump, lain orang. Contohnya aku memang peraduan ka and so on. Hahahahahahahahhaa.

Taman Burung KL
Siapa-siapa ada tv to let go dengan harga yg munasabah bagitau aku ar. Tapi area Putrajaya la, kalau lcd lagik sodaaaap. Hahahahaha. Officemate ku cakap, maw murah tapi demand. Hahahahahaa. Okey apa kaitan gambar-gambar dan entry ne. Jawapannya tiada kena mengenaaaaaa. hahahahaha. Boring bha entry tiada gambar. Jadi aku kasi masuk jak la Family vacation hari tu. hahahaha. Thanks for reading people!!

Read more...

Thursday, July 14, 2011

Mega Salesssssssss Again

As Salam,

Aku suka betul masa Mega Sales ne sebab semua barang-barang turun harga dengan sangat tidak logik. ahahahahahahah. Yang logik adalah duit anda akan semakin kuraanggggggg dan anda akan menggigil-gigil sebab duit habis. hahhaahahaha

So, kamu rasa bagus ka ada event oleh kerajaan ne, yang Mega-Mega Sales ne. Ok fine mega-mega arrrrr. Errrrrmmm, bagi aku macam okey jugak at least ne la peluang kita masuk butik-butik dan dapat tarik-tarik macam-macam then boleh pergi kaunter terus bayar. hahahahaha. Selalunya, beli satu dua terus berpikir terus kena warning bulan depan tidak boleh membeli-beli. Sabarrr jak aku!!!! Tapi dengan event begini merasa jugak kita kan. Lain lah orang yang memang loaded sentiasa, sale nda sale sama jak. o0o0o0o0 sayang bila la kita maw begitu!!! Makan gaji ada hati maw begitu~~~~

Masa di KL hati tu baru aku perasan sales ne sampai 31 Ogos, nahhhhhhhhh apa lagikk!!!! Sampai KK sambung lagikkk jalan, kira maw sambung lagik di KL wif Miss Baby tapi ada masalah yang tidak dapat dielakkan. InsyaAllah tengah-tengah puasa nanti. Mr Ejump cakap Gunung Kinabalu pun boleh rata ne begini. Kamu paham gak tu kan apa??? haahahahahaha. Nda pa lepas ne kita 'puasa' shopping focus for another honeymoon trip. daaaii daiiiii daaaiiiii

Teruskan kenapa kalau membeli-beli ne kita kaitkan dengan perempuan jak arr??? Aku tinguk Mr. Ejump pun melaraaaamm jugak. Atau hubby ku jak begitu? hahahahahaha. Terlampau terikut wifey nya. Tapi kiut jugak aku tinguk dia beli-beli dan pilih-pilih barang. Ok fine perasan sendiri!!! Tapi nasihat aku, janganlah berlebihan sampai meninggalkan benda yang penting. Lagik-lagik maw raya ne, berpadah-padah la. Tapi aku nda cakap sama orang yang loaded yang petik jak dapat duit. Tapi orang macam kami lah, makan gaji, ada tanggungjawab. Kannnn.kannnn.hehehehe

Oya untuk yang cakap-cakap tu, aku ada guna duit ko??? Teda kan!!!! Jadi sila diam. Diam-diam masuk dalam almari. hahahahahahah. Ok enjoyy our pics. We share same interest which is shoppppppppp till drop. Eh bukan till empty pocket la!! hahahaha
ne new building kan.
Apa dia jual arr?
Mr. Ejump nda sihat ari tu, nda banyak jln :((
Ok ne pose sebelum masuk pavi.
Okeey ne after, ada 'tangkapan' sudaaa :))
o0o0o0o0 syg lamanya dlm fitting room
Okey ka the jeans :))
Mcm 21 umur mu syg
Ok another 'tangkapan'
Yesss2
1B ada buat macam lucky draw.
Purchase rm30 at any outlet pas tu boleh join.
Campur2 dr ari tu aku submit lebih 10 so plszzzzz ampit la 1.hehehe


Read more...

Wednesday, July 13, 2011

Mini Reunion Ex Cosmopoint @ mcD Fire-Fire

As Salam,

Dalam beberapa hari kebelakangan ne kita di Malaysia kecoh dengan isu-isu rusuhan dan yang sewaktu dengannya. Aku ne tida masa pulak maw komen lebih-lebih pasal ne sebab masing-masing ada pendapat sendiri dan ,masing-masing maw menang. Jadi, aku maw share hari yang sama rusuhan-rusuhan berlaku di Semenanjung, aku dan kawan-kawan sama-sama study di Cosmopoint dulu ada wat perjumpaan. Walaupun sekejap tapi cukup mengimbau kenangan zaman kolej dulu.

Reunion ne buat biasa-biasa jak, asalkan sudah dapat berkumpul. Lama sudah kami nda jumpa-jumpa ne. Almaklumlah, masing-masing busy dengan kerja, family, study, business dan macam-macam lagik la. So bila lama nda jumpa ne tengok masing-masing suda berubah secara fizikal la. hehehehe. Ada makin cantik, makin kemas, makin berisi. Biasa la bha tu kan. So bincang punya bincang kami kira maw jumpa lagik after raya nanti. Kira maw BBQ ka tempat terbuka sikit boleh lumpat-lumpat lari-lari. hahahahahaha.

Before ne aku ada tuli entry untuk buat reunion click sini, dari bulan March punya rancangan baru lah terlaksana bha. hahahahaha, itu pun just jumpa gitu tiada aktiviti. Aktiviti ketawa-ketawa dan gambar-gambar sedjaaaa~~~
So next time kita kasi jadik ya kawan-kawan. So nda banyak maw cakap, just miss u guysssss!!!! Enjoy all the pictures captured :)))


Add caption
Pic 1 :: Apeng (baju hijau), Man (baju hitam), Zul (jacket) dan Wan (baju coklet) dengan muka kelaparaaaaaannn. Walau senyum tapi perut menari2.
Pic 2 :: Apeng peserta paling awal datang. Syabass!!
Pic 3 :: Sweet couple. GF Zul bukan budak cosmo tapi boleh masuk gilak-gilak kami. Nice to met u.
Pic 4 :: Kedatangan Shafie (baju kelabu) dan Pejal (baju merah), baru datang sudah berhambur. Memang begini ne.
Pic 5 :: Kami makan dulu sementara menanti yang lain. Perut nda boleh tunggu da.hehehehe
Pic 6 :: Nama saya papa jahaatt. hehehehe



Pic 1 :: satu bakal menteri kewangan satu lagik menteri muis, c Man. hahahahaha
Pic 2 :: Rundingan meja panjang. hahahaha
Pic 3 :: The three siti's :))
Pic 4 :: Aku nampak kekenyangan sangat kan. 
Pic 5 :: Both study Cosmopoint and baru kawen. Best kan couple dari kolej sampai kawen. Jeff dan felsie
Pic 6 :: C Apeng bha macam-macam betul gaya nya. hahahahaha



Pic 1 :: Dari ada meja beralih ke tempat tiada meja. Takut jak aku dorang terjun dari atas McD tu. hahahaha
Pic 2 :: Wan and Apeng. Begitu jak pose dorang, sabar jak aku. hahahaha
Pic 3 :: Apeng and Zul. Teman hangout dulu-dulu zaman bujanggssss
Pic 4 :: Makaaann. Samua rapar!!!
Pic 5 :: Tinguk peace Apeng yg nda menjadi. Sabar jak aku
Pic 6 :: Man dan Wan, nda taw kenapa kaki tu sama pose. hahahaa


Pic 1 :: Lucu bha c Apeng, berabis dia melambai maw balik tu. Nda berubah dari dulu.
Pic 2 :: Kehadiran untuk hari ne. Boleh tahan ramai
Pic 3 :: Ne gambar macam DCL. Apeng kan agent nya. hahaha
Pic 4 :: Pejal napa ko berdiriiiiiii???
Pic 5 :: Kedatangan next group Dimple (depan), che2 (belakang)
Pic 6 :: Macam-macam gaya suda ne.

Terima kasih atas kehadiran semua. Semoga persahabatan terus tidak akan putus. See you all next time :))))






Read more...

Monday, July 11, 2011

Saya Sudah Bekerja Di Kota Kinabalu

As Salam,

Haluuuuuuu, tajuk entry macam kunun-kunun kena transfer suda kan di KK, padahal outstation ja bha. Aku ada kerja sikit di Tang Dynasty Hotel dari hari Isnin sampai Jumaat, campur-campur weekends dapatlah aku di KK selama 9 hari. Errmmmm, tu pun cepat jak masa berlalu bha. Cemburu betul masa tu dengan kami. Tapi, cukuplah kan mengeluh, sekurang-kurangnya ada jugak masa terluang. Jarang-jarang ne dapat outstation di KK. Kalau nda merayu-rayu nda la dapat. 


Hye KK~~~
My 1st Day
Ignore Mr Ejump's face, jammed kununnnn dia bilang
Mr Ejump's berabes suru gambar kenangan
hantar pergi kerja kunun.
Ada2 seddjaaaa
Uiiii, aku maw bagitau ne, oleh kerana aku ne lama suda nda keja di KK (dulu keja Celcom pun tinggal di Kepayan Ridge), punya jemmmmmmmm gilak b*b* kannnnn. Bikin menangis ne. Jalan shorcut pun jem. hahhahahaahaha. Jadik kunun erti kata lain, KK ne maju betul la kan. Nda boleh la orang-orang luar cakap Sabah ne mundu-mundu. Come to my hometown and mata kamu akan terbeliak. hahahahaha. Okey fine keluar tajuk!!!!!
Ok 3rd day jalan awal so kena make up dalam kereta.
hahahahah
Ok eyeliner lagikk
Bergegaaaar2 neee
Jadi kan paling aku semangat pegi kerja, walaupun bida muka Mr. Ejump menghantar aku sebab jammed yang nda munasabah terutama pada hari kedua tu. Lima hari outstation tu, seronotttttt betul masa lunch boleh lunch sama Mr. Ejump nda pun sama Miss Bonon nda pun balik rumah di Kepayan Ridge. Indahnya dunia bila dekat dengan orang-orang yang tersayang. Nampak remeh pada orang lain, tapi sangat-sangat berharga setiap minit yang dapat diluangkan.

Wif fav niece.
Baru balik dari tadika kunun.hahhahaa
another 2.
Siti Ramadhania n Siti Rafhannah
See, i can met and spent time wif them :))
Masa hari ke empat tu, after siap kerja aku bawak la staff lain yang sama-sama outstation tu jalan-jalan area KK. Honestly, nda taw plak mana maw bawak jalan.hahahahahahaha. Tapi biasalah, pergi beli barang-barang di Pasar Ikan Masin tu, membeli makanan-makanan kering. Pergi Pasar Kraftangan, tapi aku nasihatkan jangan beli sana sebab harga ada tinggi sikit beli dekat pasar malam di area Sinsuran tu. Ne pengalaman bawak staff lain sebelum ne. Kita yang di KK ne jarang la kan pegi Pasar Kraftangan tu. Ada maw bawak orang barulah terpijak. hehehehehehe. Lepas tu bawak makan Warung Pak Din sebelah Restoran Sempelang di Sinsuran tu, makan ikan bakar freshhhhhhhhh. Naseb dorang puas hati sampai tambah-tambah nasi. Tu memang spot aku sama Mr. Ejump untuk makan ikan bakar. hehehehe. Sambal dia mengancammmmsssss!!!
Ok fineeeeee bergambar di pasarrr!!
Packinng terusss
Hallluuu
@ Bukit Bendera
ne depan roundbaout ada todak tu
nda aku taw apa nama tempat ne
huhuhuhu
So, projek di KK pun habis sudah, jadik nda taw bila ada peluang untuk outstation di KK lagik :(((((. Nda maw cakap banyak-banyak nanti tambah sedih. 



Read more...

Saturday, July 9, 2011

Zaman Sekolah Aku Yang .................

As Salam,

Weeeeeeehhhhhhhhhh sangat rindu maw menulis blog tapi aku malas. Hahahahahaha. Jangankan menulis meninguk2 dalam blog sendiri pun teda arr… Kadang2 kan lupa aku ne ada blog ka teda.  Lagik pun teda bha idea aku, life aku masih terkejar2. huhuhuhuhu. Jadi teruskan kita berdoa, supaya aku dapat balik life aku.Ok bukan itu aku maw cerita. Buring kali suda asyik cerita begitu sedjaaaa. hehehehe. Ok mari bermulaaaaaaa~~~~

Pernah ka kamu terpikir, "eeeee best nya masa sekolah dulu. Kalauuu lah boleh ulang masa tu???".What the fish, aku tidak pernah terpikir maw ulang balik masa tu. Walaupun ada jugak sikit2 best tapi pleaseee laa. So, hari ne aku maw tulis pasal zaman sekolah. Apa yg buat aku nda maw lagik rasa zaman sekolah dan kenangan2 yg ditinggalkan.  So, aku maw kupas la satu persatu mengenai topic ne kunun. Hehehehe. Topik ne aku cerita berdasarkan sekolah menengah la, sekolah rendah aku nda berapa ingat suda. huahuahuahua

Ok first sebab kenapa aku nda berapa suka pegi sekolah sebab kelas aku berada di tingkat paling atas, tingkat 4 (betulkan tingkat 4 wahai kawan2 ku. Hikhikhik), bayangkan la hari2 naik tangga begitu tinggi. Baru tu bukan satu kali satu hari. Kalau ada PJ (Pendidikan Jasmani), pegi makmal mahupun waktu rehat, belum campur kes2 maw pegi tandas. Huh!!!!! Oleh itu aku suka tahan kencing dulu, jadi aku rasa effect dia sekarang ‘daya tahan’ tu kurang sudah. Huahuahuahua. Jadi nda buli ka buat sekolah yg ada satu atau dua tingkat jak. Nda pun ada lift ka. Nda pun escalator, untuk naik jak turun biar tangga. Sekolah kami ada tandas setiap tingkat tu tapi nda kena guna, ntah la kenapa. Kira macam mantap jugak kan tu if ada tandas setiap tingkat. Hikhikhikhik.

Next lagik, kelas Pendidikan Jasmani. Cakap jak pun aku sudah sakit kepala. My stupid reason was, padang kami sangat jauuhhhhhhhhhhhhhh. Aduiiiii, kamu tau ka highway yg Kepayan Ridge tu. Highway tu dulu adalah tapak sekolah kami yg lama. Ada kan padang, jadi kamu dapat bayangkan bangunan sekolah tu punya jauhhhh, aduhhhhhhh!!!!! Siksa nya, kalau padang tu depan2 mata nda apa. Belum kira lagik, tukar baju tapi masih ada rasa lekit2. Tolong lah, aku nda mawwwww. Tapi budak2 lelaki paling suka ne. Sabar jak laaaa. Cuma yg best pasal jasmani2 ne adalah kelas Sains Sukan, sebab cegu dia seronottttttt. Coach Shafi memang rawwkkkssss la. Kelas dia nda buhsan sebab bercerita. Sporting lagik cegu. hikhikhihkik

Lepas tu pasal sukan sekolah, ini antara benda paling aku takut. Awal2 tahun la tu sukan sekolah kan. Lepas tu, yg nda terlibat macam kami ne pun kena datang masa latihan sukan. Aktiviti masa tu cuma tinguk2 orang yg kita minat. Hahahahahahaahaha. Tipu la kamu kalau nda kannnn. Iskhhhhhh buang masaaa!!! Bagi yg memang ambik bahagian tu nda pa. Terus paling sengsara masa sukantara, di mana semua orang mesti ambik bahagian tujuan untuk ambik markah supaya rumah sukan anda boleh menang. Makkkkkkkk, tolong aku nda pandai ne. Terpaksa la kaki2 bangku macam aku ne pegi berlumba lari, lompat tinggi, lontar peluru, itu jak yg aku ingat nda taw la kalau ada lagi acara lain.

Tapi perkara yg aku suka masa sukan sekolah kan ada dua. Pertama masa tingkatan 4 dan 5, aku kelas Sains Sukan. Jadi memang ramai la atlet2 ternama dalam kelas aku. Jadik, kalau masa sukan kelas kami bukan setengah ja tinggal tapi sangat sikit. Mana lagik ikut perbarisan segala. Hahahaahahaha. Bila cegu masuk kelas kami, lemah semangat maw mengajar jadi cegu akan cakap, “Ok buat kerja sendiri arr”. Yahuuuuuuuuuu. Tapi ada satu cegu jak yg akan terus mengajar iaitu Cegu Add Maths. Aku rasa kalau tinggal 2 orang pun dia mengajar jugak kali. Respect la cegu. Pas tu aku suka sebab aku akan ajar perbarisan untuk Pengakap. Siukkk bhaaa, tapi kalau cuaca panas betul aku mengajar sambil pakai payung hahahaha. Masa zaman kami, ada peruntukkan untuk sunblock. Hahahahahaha. Punyaa la. Itu jak aku rsa siukkk bha.

Lepas tu aku nda suka tu pelbagai rules yg pelik2, yg bila aku suda dewasa pun aku still pikir apa natijah nya rules tu. Tapi nda taw la if itu satu ciri2 untuk mencapai piawaian utnuk menjadi Sekolah Perdana, Sekolah Premier dan macam2 lagik gelaran la. Prouddd oo0o0o sekolah kami banyak anugerah. Rules paling aku ingat nda boleh pakai kasut sekolah yg ada taris itam di sekeliling kasut tu. Pakai keychain besar2 pn nda boleh. Nda jugak bha bikin jahat kalau pakai keychain besar-besar tu. Janganlah keychain tu berbentuk senjata ka. Kalau sekadar kucing ka bear ka, kasi on seja bha kan. hikhikhikhik.

Macam aku cakap di atas kan, antara pekara yang aku nda suka pasal sekolah ne lagik, adalah Add Math. Masa kelas add maths cegu boleh mengajar start mula sesi persekolahan sampai rehat. Atau lepas rehat sampai pulang lepas tu boleh tambah 2 sesi lg utk kelas tambahan. Seksaaaaaaaaaa jooooooooo. Entahlah dulu-dulu nda boleh bha masuk Add Math ne dalam kepala aku. Kena lagik cegu jenis teda perasaan. hehehehe. Bukan aku maw cakap benda nda baik dengan cegu tu arrr... Bagus bha cegu tu cuma aku nda pandai bha Add Math, tapi sudah masuk kolej boleh jugak ne belajar Add Math siap boleh ajar orang. hehehehe. Aku ingat bha pernah kan saturang jak yang lulus Add Math dalam kelas kami bha. Kesian cegu ajar berabes rupanya ambik exam bikin kepisan semua. hahahahaha

Ok masi lagi cerita pasal perkara yang aku nda suka. Macam baru satu perkara yang aku suka masa sekolah kan. hehehehehehe. Ok, masa zaman kami kira kami ne macam perintis yang pakai baju unit uniform setiap rabu. Yaaaayyyy rasang pulak tu kalau pakai baju pengakap sepanjang hari. Fuuuhhhhhhhh, siap ada cegu lagik me'round masa rehat meninguk kami pakai uniform Pengakap ka nda. eeeeeeeeeee, macam setiap Rabu aku nda maw bha datang sekolah sebab kena pakai baju begitu. Macam teda pekdaahh. Huuuuhhhhhhh!!!!

Okkkeeyyy, ne lagik satu, program yang paling aku 'suka'. Kamu tau Program Nilam, cakap jak pun macam kapus-kapus. Program Nilam ne macam dia bagi target la sama pelajar dalam satu bulan berapa buku cerita yang mesti di baca. Lepas tu nanti cegu BM@BI cek. Nahhhhh, ada kunun masa kami maw baca-baca buku cerita. Jadi jawap nya, kami ambil seja sinopsis cerita dibelakang buku-buku cerita tu. hahahahahaha. Bijakkk kan. Kadang-kadang program begini bagus bha, tapi kalau ada pelajar-pelajar yang 'bijak' macam kami ne susah jugak kan. Pihak berwajib kena cari alternatif lain la. hehehehe.

Tapi kan, sekolah ne la bha tempat kita maw jadik 'manusia', tempat kita belajar selain akademik. Yang paling susah maw lupa adalah nilai persahabatan. Masa tingkatan 4-5 masa palinggggg best. Semua dalam kelas kami tu ada ciri-ciri sendiri yang sampai sekarang ada bha di ingatan aku. Entah dimana sudah dorang semua, kalau nda kerana dorang nda jugak berapa rajin maw pegi sekolah. Nah terus aku ketawa-ketawa saturang ne. Aku ingat bha, untuk sesi pembelajaran yang pertama pagi-pagi tu, kalau ada orang bithday hari tu, kami berdiri la terus kasi nyanyi lagu Happy Birthday, yang lucunya hari-hari ada orang birthday, hari-hari menyanyi. Baru tu ada seja terpaksa mengaku birthday hari tu, sebabnya malas maw start kelas tu bha. Cegu pun ikut kunun nyanyi-nyanyi terutama cegu BI kami, kesian ne bha. Kalau aku ingat kan, punya la nakal tu orang-orang tu.

Tapi, kalau yang baca ne masih sekolah lagik, jangan pulak ikut macam aku, sebab satu hari nanti kamu akan habis sekolah jugak. Janganlah maw escape-escape segala tu. Bila tinguk anak-anak buah aku yang sekolah menengah sudah tu terasa pulak, jangan la dorang nakal-nakal macam aku. Aku maw tegur pun kadang-kadang terasa malu, sebab aku pun jajal-jajal jugak. Baru tu ada jugak yang ikut perangai aku, kuat jalan kuat beli barang-barang. Sabar jak la aku. hahahahahaha. Semoga dorang menjadi insan yang berguna kepada bangsa dan negara, atau setidak-tidaknya kepada orang tua. Sebelum menutup tirai jom enjoy gambar-gambar yang hebat masa aku sekolah tu. Bikin kepisan ne muka-muka ne. hahahahaha.

Program Usahawan Muda
Us again @ Malanggang.
Menyampaikan lagu2 yg best. hehehehe
Us with love :))
Camping @ Malanggang
Camping utk persatuan unit beruniform yg diuruskan oleh student Sains Sukan.
Mantaaaaaap!!!!
Ne aku ingat, "ok buat tugu Sains Sukannnn",
terus berlari2 then snap.hahahah
The guysssssssss, plus some girlss. hahahaha
The girlsssssss plus some guys, membalas kunun ne. hahahah
Kwn2 dari kelas lain. Dr kelas pandai. hehehehe :))
Miss u ol, mos of them classmates masa form 1-3
Lembaga Pengarah PUM MS :))
Wif cegu kelas yg tsyg. Puan Johairah
Maw2 SPM da ne. Tunggu hari jak.


Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...