Saturday, June 25, 2011

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Cik Noreentan Zainih

As Salam,

Yayyy June hampir ke penghujungnya. Cepatnya masa berlalu. Setiap kali June mesti special sama kami, kami tu besties aku la. Sebab besok Miss Bonon punya bedayyyyyyyy. Happy birthday lil sister. Umur sama seja tapi she's look smaller than us bha. Sumur-sumur dia pakai S.hahahahhaa. Tapi jan silap percaturan, sudah berumur 24 tahun dan sudah bertunang ok. hahahahahaahah. Jan mara ar.

Macam Miss Baby, aku kenal Miss bonon since sekolah rendah lagik. Tadika pun kami sama-sama. Kena-kena lagik rumah kami dekat betul. Kalau boring-boring kami pergi kedai beli keropok.hehehehe. Masa sekolah menengah dulu, rumah kami ne dekat la bha betul dengan rumah. Tapi kami naik bus sekolah jugak. Bertiga lagik dengan Miss Baby dan Miss Bonon. Miss Bonon paling dekat rumah dia dengan sekolah, tapi semata-mata maw kami berjumpa lepas sekolah tu bha. hahahahaha. Since kami ne nda satu kelas kan. Aku dan Miss Baby jak yang satu kelas.

Life kami memang so damn fun sampai sekarang ne. Sebab friendship kami tanpa sikit pun perasaan dendam. Kalau bergurau tu nda simpan pun dalam hati, maw marah-marah pun nda pandai, yang best nya Miss Bonon ne dia selalu jadi mangsa ejekan antara kami. Yang best lagik, dia selalu relakan nda pernah lah maw lawan. Cuba kunun kalau aku sama Misz Baby, dua-dua keras kepala. Tapi keras kepala aku lagik kuat lah. hahahahahaha. 

Dear beautiful lovely Noreentan binti Zainih, aku doakan semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat melangsungkan ehem-ehem. Mesti sedih kan, dulu every year sambut beday ko. Sekarang kita sudah berjauhannnnnnnn. Sob.sob.sob. :((. Masa lalu nda boleh diulang balik kan. Tapi boleh jadi kenangan kan. I love u as a sister, friend and true friend. And I misyuuuuuuuuu my bucuk-bucuk.hehehe. Ok showtimeeeeeeee!!!!! Kawan-kawan enjoy our pictures together. Bukan sekadar gambar tapi perjalanan sebuah persahabatan. Wink.wink :))
Her bday celebration
Rasa nya pas spm dlm 2004
Dunno wat were they think.
Gmbr wif ken sarung. hahahah
her bday again @ pizza
Dpt eskrem free
hehehehe
hey bday again!!!
2006@2007 ne
**B, aku maw wat shawl2 bha tu. tp nda jadik.
hahahahahah
@Ranau
Happy Beday sayangggszzz
Us
Amity for eternity!!!!!!!
Im gonna curi2 masa to meet her kalau balik KK :))
Us @ Elda's wed
Us without BB
Wif her on my engagement ceremony
My pengapits during my akad nikah

My super assistant during my wedding ceremony
During her engagement day 
Us :))))
Notes ::: By age of 30, kita mesti dapat celebrate each of us punya beday dengan kehadiran yg lengkap. hehehehehe. :)))

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...