Thursday, February 24, 2011

Movie Time :: No Strings Attached

As Salam

Minggu ne pun aku nda balik KK jugak. Aku kena reschedule masa aku balik KK since bulan Mac aku ada 2 wedding invitation. Satu kwn aku dan satu kwn Mr. Ejump. Nampaknya hujung minggu ne aku akan habiskan masa di office lagik. Errrmmmm.

Okey, itu bukan cerita, baru bunga2.huahuahuahua. Jd oleh kerana mcm lama sudah aku balik KK (dlm 3 mnggu kalau campur minggu depan), aku plan2 macam2  sudah dlm kepala aku nnti pulang ne. Yang aku rindu maw tinguk movie. Aku teringin maw tinguk movie yg love story kunun. Yg kalau tinguk kunun berpigang2 tangan terus. Makan pop corn pun men suap2. Bila keluar cinema, terus bercakap lemah gemalai. "Sygku, selepas ini dimanakah kita ingin makan?". Kalau tinguk cerita org putih, "Baby, choose a place u want to eat today. Just name it okeyy". hahahahaha. Sumpah aku nda gini!!!

Tapi aku nda pulak pernah tinguk movie yg begini2 ne. Bilang Mr. Ejump. "Bikin malu racer seja tinguk crita cinta2 di cinema". hahahaha. Maw tinguk sama kawan2, susah jugak Sebab aku ada satu masalah kalau pegi cinema, aku lambat tangkap cerita tu. Jd kalau sama Mr. Ejump aku boleh tanya dia terus. Dan balik2 tanya. Alaaaaa, kalau kita tinguk TV sama budak2 atau anak buah. "Makcik kenapa org tu makan?. Kenapa dia pakai baju warna pink? Mana mama dia?". Kadang2 soalan2 anak buah aku mampu membuat aku pura2 tidur sebab malas maw jawap.hahahaha. Tapi hakikatnya, aku begitu kalau tinguk movie. Lambat betul maw sampai sama aku. Nda taw napa. Huhhh!!!

Jd aku balik KK nanti harap2 aku dapat tinguk salah satu movie ne. No Strings Attached or The Green Hornet. No Strings Attached tu mcm siuk aku baca sinopsis dia. Kinda love story la jugak. The Green Hornet tu org bilang lutchu2. Tp No Strings Attached tu aku betul2 maw tinguk. Begini kunun sinopsis nya:




In this comedy, Emma (Natalie Portman) and Adam (Ashton Kutcher) are life-long friends who almost ruin everything by having sex one morning. In order to protect their friendship, they make a pact to keep their relationship strictly "no strings attached." "No strings" means no jealousy, no expectations, no fighting, no flowers, no baby voices. It means they can do whatever they want, whenever they want, in whatever public place they want, as long as they don't fall in love. The questions become - Can you have sex without love getting in the way? And can their friendship survive?




Misti kiut kan cerita nya ne. Tp mcm maw abes2 suda show nya ne. Tedalah harapan aku maw berpigang2 tangan dlm cinema ne.hahahahahahahaha.


Kalau teda abes suda show movie tu, men game jak lah d 1B.
hahahaahaha

Notes :: http://www.nostringsattachedmovie.com/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...